Blystad blir ny investor i Norsk Kjernekraft

Arne Blystad blir ny medeier i Norsk Kjernekraft AS. Det skjer via Blystad Group AS sitt heleide investeringsselskap Songa Investments AS. Arne Blystad vil, etter transaksjonen, ha lik eierandel i selskapet som GC Rieber (via GC Rieber Fortuna AS), Jakob Hatteland (via Jakob Hatteland Holding AS) og Espen Nordhus (via Nordpolen Holding AS). Trond Mohn er, sammen med Lars Moldestad og Jonny Hesthammer, fremdeles største eier via investeringsselskapet M Vest Invest 2 AS.

Arne Blystad uttaler: «Vi ser frem til å følge og bidra til utviklingen av kjernekraft gjennom vår investering i Norsk Kjernekraft.  Vi har stor tro på at kjernekraft vil spille en betydelig rolle i fremtiden som en bærekraftig, ren og utslippsfri energikilde. Vi ser frem til en spennende og meningsfull reise med Norsk Kjernekraft, en reise som forhåpentlig kan være med å gjøre en forskjell for Norges fremtidige energimiks.»

Styreleder og CEO i Norsk Kjernekraft, Jonny Hesthammer, uttaler: «Det er svært gledelig at vi har fått om bord nok en solid norsk industribygger som eier. Vi har nå et råsterkt eierteam som har demonstrert med handling, ikke ord, at de kan skape verdier for seg selv og det norske samfunn. Deres aktive engasjement i kjernekraftsaken er svært viktig, ettersom de besitter kunnskap og erfaring som er sentralt i forbindelse med den reisen vi har begitt oss ut på. De vil rett og slett bidra til vesentlig økt sannsynlighet for å lykkes.»