Sunniva Rose skal holde foredrag for Naturvernforbundet

Sunniva Rose skal holde foredrag for Naturvernforbundet i Nes 15. februar. Det skjer i Kulturkafeen på Årnes, og dere kan lese mer om det i lokalavisen Raumnes.

I avisen kan vi lese at styrelederen i Naturvernforbundet i Nes, Karin Olsen, er positiv til kjernekraft. Ikke minst sier hun at “– Jeg kunne hatt et slikt kraftverk som nærmeste nabo. Jeg ser ikke på det som noe problem. Et kjernekraftverk er bra for miljøet. Det gir mindre fotavtrykk gjennom betydelig mindre arealbruk, bruk av færre råstoffer og et relativt lite utslipp”.

Lokallederen i Nes har oppdatert seg på den siste kunnskapen om kjernekraft som viser at det er trygt og at det finnes gode løsninger for avfallshåndtering. Fordi hun er nysgjerrig og opptatt av å lære mer, har de altså invitert Sunniva Rose til å holde foredrag og delta i debatt. “– Det er veldig viktig å spre kunnskap slik at vi kan kommunisere basert på et godt nok grunnlag, sier Olsen”.

Norsk Kjernekraft AS kunne ikke vært mer enig og oppfordrer alle som har mulighet til å delta på seminaret.

Les mer her: https://www.raumnes.no/nyheter/naturvernforbundets-lokalleder-sier-ja-til-kjernekraft-som-en-del-av-energimiksen/?fbclid=IwAR1t6Ux21OGhD4T0I6cEtfS9yTd8dQwhxTSVQqz9RzxBRl5e1Yh_oo06sqM